Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bonomo’nun asi ruhu jean koleksiyonunda!

Koton, moda ve tasarım dünyasının önde gelen isimleriyle imza attığı özel koleksiyonlarına Arzu Sabancı for Koton'un ikinci koleksiyonunu da ekledi. Kendine has çizgisi ve seçkin tasarımlarıyla moda dünyasında iz bırakan Arzu Sabancı, Koton için hazırladığı 2017 sonbahar-kış koleksiyonunda feminen ve modern parçalarıyla modaseverlerle buluşuyor; bir göz atın derim. Koton ayrıca, erkek koleksiyonları için bu sezon Can Bonomo'yla çalıştı. Bonomo'nun tarzını ve ruhunu yansıtan tasarımların yer aldığı jean koleksiyon, ilk kez dijital bir video yayınıyla izleyicilerin beğenisine sunuldu.
Tasarımcı Ayşe Burcu Kaya'nın geçtiğimiz yaz kimono tasarımlarına bayılmıştım. Şimdi de kimonoların kışlık versiyonlarını yapmış. İpek Köse ise kendi ismiyle bir çocuk markasına imza attı. Köse, geçtiğimiz hafta ilk koleksiyonunu sergilemek için iki kızının ve mini mini modellerin podyumda yürüdüğü bir defile yaptı. Hem kız, hem erkek çocuklar için günlük kullanıma uygun tasarımlara göz atmaya değer derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA