Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

Zendeya'nın degrade payetli takımı hakkında ne düşündünüz? Bence, payetli bir takımın daha modernize bir hali olamazdı. Zendeya doğal havasındaki saçları ve nude tonlardaki makyajıyla takımın önüne geçmemiş ve dengeyi iyi korumuş. Çok başarılı.
Özlem Süer'in gelinlik defilesini izlemeye giden Bianca Somer Türkmen'in maskulen formlu takımını, payetli bir büstiyer ve omzuna attığı kürkle tamamlamasının ardından çok da zaman geçmedi.
Yılın en afili gecesi, GÜNAYDIN'ın yılbaşı partisiydi. Çokça yazılıp çizildi. Abartısız, yıldızlar geçidiydi. Kimler yoktu ki gecede; saymakla bitmez. Kimler sahne almadı ki; muhteşem ötesi bir geceydi. Gelenler de son derece şık ve gösterişliydi. Gecede yine bolca payetli, ışıltılı kıyafetler tercih edilmişti. Burcu Kıratlı, aralıklı payetli elbisesi ve omzuna aldığı kürküyle gecenin parlak yıldızları arasındaydı. Deniz Bolışık da gece mavisi pırıltılı bir takım tercih edenlerdendi. Derya Uluğ, gold jakarlı ve tek omuzlu elbisesiyle 'Buradayım' diyen isimlerdendi. Funda Arar'ın, metalik tonlardaki püsküllü pantolonu ve bluzunun modeli çok beğenildi. Hande Ataizi, şıklığı ve zarafeti en kestirme yolla yakalayan isimlerdendi. Küçük ve ışıltılı siyah elbisesi, büyük pırıldayan küpeleri, file çorapları, doğal saç ve makyajıyla iyi görünüyordu.
Cosmopolitan dergisinin yılbaşı partisine katılan derginin Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan da, partinin en ışıltılı isimlerindendi.
İdil Fırat'ın geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir davetten olan görünümü, gündüz davetlerinde de pırıltılı kıyafetlerin tercih edildiğinin bir kanıtı.
Peki Pamela Anderson'a ne diyeceksiniz? İnsana, 'Atlıyorum! Can kurtaranım Pamela olsun' dedirtmiyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA