Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

I Love Hakkı Devrim!

Bu cümlenin ağzımdan ya da kalemimden çıkacağı aklıma bile gelmezdi. Sebep? Hakkı Devrim'i hiçbir zaman çok sevmedim de ondan. Biraz takıntılı, biraz sert ve sıkıcı buldum da ondan. Ama her şey pazar gecesi değişti bünyemde. Okan Bayülgen'in üç gece süren 'Krallı' programlarının ikincisi 'Medya Kralı'nı izlerken hızımı alamayıp Twitter'a 'I Love Hakkı Devrim' tweetledim. Sebep 1. Hakkı Devrim geceden sabaha canlı yayınlarda ilk kez bu kadar uzun söz hakkına kavuştu ve harikalar yarattı.

AMUDA KALKMIŞ GİBİ
Sebep 2: Hakkı Devrim esprili bir şekilde "Hoop bir dakika çocuklar!" demeyi bildi tam yerine lafları oturttu, hepimize 'öyle değil böyle tartışılır' çekti. Sebep 3: Hakkı Devrim arşivlik cümleler kurdu. Örnek; atışmaya başlayan konuklara şöyle dedi: "Kavramda anlaşmadan, kavgaya başlıyoruz." Örnek; Oray Eğin'e şöyle dedi: "Amuda kalkmış dünyayı izliyor gibi konuşuyorsun." Bu cümle bundan sonra hepimizin diline dolanır mı? Dolanır valla. Biz bu Hakkı Devrim'i çok sevdik, Pazar geceleri onun için uykusuz kalır mıyız? Kalırız tabii. Not: Bu arada şunu da söylediğime inanamıyorum ama utanmadan sıkılmadan söylüyorum: Medya Kralı'ndaki Oray Eğin uzun zamandır gördüğüm en iyi Oray Eğin'di. Allah Allah bana bir şeyler oluyor bu ara... Hadi hayırlısı...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA