Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kıvıracağına özür dile Ebru!

Ebru Şallı belli ki o muhteşem demecini verdiği sırada kameraların onu çektiğini unutmuş. Dünkü gazetelerde kalkmış kendini aklamaya çalışıyor: "Şişman kadın güzel değildir gibi sözler söylemedim. Benim işim pilates ve zayıflatmak. Hiç böyle konuşup da bindiğim dalı keser miyim?" E söylemişsin güzelim, bindiğin dalı şişmanlara olan anlık öfkenle kesivermişsin kuzum. İnternette aslanlar gibi videon var, aç da ayakligazete.com'a bir bak. Aynen şöyle diyor Ebru Şallı: "Bi defa kilo... (yüzünü buruşturarak, tiksinerek) artık bunları geçelim! Şişman kadın güzel değil bence, yani kilo önemli bir şey bence ya (deme yaaa), şişman da güzelim ben diyen olmamalı bence..." Hadi bakalım şimdi yine kıvırabilecek misin Sayın Pilates İnsan? Bence şu videoyu izleyip özür dilemelisin. Vallahi geçecek, korkma! Özür dilersen şişmanlamazsın!

HADİ PİLATES GURUM
Hadi balım, hadi pilates gurum, hadi haşlanmış sebzem, diyet yoğurdum hadi... Şimdi de seni aşağıdaki yazıyı okumaya davet ediyorum. Bak gör neler oluyor bu zayıflama saplantılarından dolayı...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA