Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu suşi kadınların boğazında kalır

Bugünlerde İstanbul gece hayatının yeni olaylarından biri çıplak kadınların üstünden suşi yemek. In ın ınnnn! Bu yepyeni bir hadise değilmiş. Bilmeyenlere bildireyim; bu bir Japon yemek servis etme sanatıymış. Adı da 'Nyotaimori'ymiş. Şehrimizin suşicilerinden Mori'nin yetkilileri de yurdumuza bu nadide hizmeti getirmişler. Merak edenler her çarşamba çıplak kadın üstünden suşi yeme 'zevkini' 350 dolar karşılığında yaşayabilecekmiş. Hal böyleyken...

Soru 1: Servis tabağı kıvamındaki ablalar, ne kadar çıplak olacak?

Soru 2: 350 doları veren suşiyi kadının neresinden alıp yiyecek? Bunun neresi 'zevk' olacak?

Soru 3: Türk erkeklerinin bu işe bayılıp, rezervasyonları tavana vurdurttuğunu duydum. Peki Türk erkeğinin asıl amacı ne olacak? Yani ben az çok tanıdığım yurdum erkeğinin sadece Japon servis sanatını deneyimleme telaşında olacağını zannetmiyorum da ondan şeyettim.

Soru 4: Korumalarla erkek müşteriler arasında ne gibi rüzgarlar esecek? "350 dolar verdim, nasıl istersem öyle yerim"ler havalarda uçuşacak mı?

Soru 5: Kıskanç kadınlar 'Nyotaimori'ye ışınlanmak isteyen eşlerine ne diyecek? Kaç kadının boğazında suşi kalacak? Kaç erkeğin yediği suşi burnundan gelecek? Korkarım beş sorunun cevabını da en kısa zamanda alacağız. Bu arada birkaç kız arkadaşımla konuştuktan sonra şunu söyleyebilirim, hatun milleti bu 'Nyotaimori' hadisesine çok bozuk! Kimse gidip, elin kadının vücudundan suşi yemek istemiyor, haberiniz olsun. E ne yalan söyleyeyim ben de istemem. Şu dört yanını janjanlandırmadan rahat edemediğimiz hayatımızda bi o eksik kalsın canım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA