Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cumbul'a Amerika'dan ödül!

Günün güzel haberlerinden birini de yolda karşılaştığım ünlü oyuncu Meltem Cumbul'dan aldım. Meltem her zamanki gibi yine çok güzeldi, yine güler yüzlü... Hatta neşesini gizleyemiyordu, ablasıyla alışverişe çıkmışlardı. Ablası ona elbise hediye edecekmiş? Hayırdır? Vallahi de hayırmış. Meltem Cumbul, 15 Kasım saat 17.00'de New York Frank Sinatra School Of Arts'da ödül alacakmış (Aranan elbise de festival davetinde giymek için tabii). Ne ödülü? Queens Film Festival'den 'Sinemadaki Kadın Onur Ödülü'. Dört gün boyunca festivalde bulunacak ve şerefine davetler verilecek. Cumbul çok heyecanlı ve çok mutluydu.

TEBRİKLER MELTEM
Bu arada yeni projeler için de artık olgunlaştığını ve her senaryoyu kabul etmek istemediğini söyledi Meltem
. Sözlerini göz önünde bulundurarak, dizi dünyasında da onu uzun süreler görebileceğimizi sanmıyorum. Neyse, ben de buradan Meltem'in bu mutlu gününü ve ödülünü sizlere bildirmek istedim. Aşk hayatları kadar magazin alemine parlak gelmese de ben ünlülerimizden böyle haberler almayı tercih ediyorum. Tebrikler Meltem.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA