Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ayşegül New York'ta

Ayşegül sahalara döndü! Yazın Barcelona, Berlin ve Mikonos'tan bildirdikten sonra şimdi de New York'ta. Aslında bizim Ayşegül (Demir) kışları New York'ta yaşıyor ve New York'un altını üstüne getiriyor. Ondan daha iyi bir New York rehberi olamaz. Bakalım Ayşegül, New York'a gidecekler için ille de nereleri öneriyor. Bayramda New York'a gidecekler listeyi kaçırmasın.

Dahi Andre Balazs'ın Meatpacking'de açtığı Standart Hotel bence New York'un gördüğü en sofistike, en şık yer. Standart Hotel'in 18. katındaki Boom Boom Room ise son zamanların en popüler, en sıra dışı mekanı. Boom Boom Room'a jean ve spor ayakkabıyla gitmeye kalkmayın çünkü görüp görebileceğiniz en iyi, en popüler müşteri kitlesiyle karşı karşıya kalacaksınız. Boom Boom Room'da akşamın ilk içkilerini içtikten sonra doğru Gramercy Park Hotel'daki Rose Bar'a gitmelisiniz. Tabii içeri girebilirseniz! Rose Bar'a giremeyenler Avenue'ya gidebilir.

MADONNA İLE YAN YANA
New York'ta akşam yemeği için Waverly Inn hala popüler. Menü tavsiyem: dover sole, macaroni and cheese, chicken pot pie ve crab cakes.

Bu arada Waverly Inn'in sahipleri efsane Monkey Bar'ı yenileyip geçen sene açmışlardı. Mekan çok hoş, orada bulunmak eğlenceli ancak ben mutfağını başarılı bulmuyorum.

Herkesin gittiği bir diğer yer ise beş odadan oluşan Griffou. Rezervasyon yaptırırken Salon Area'dan yer isteyin.

Greenwich Village'daki Minetta Tavern da bir diğer tavsiyem, son gidişimde Madonna ile yan yana masalarda yemek yedik. Daha fazla söze gerek var mı?

Öğle yemekleri için; Bar Pitti'nin günlük mönüleri, uptown'da Bottega Del Vino ve Amaranth benim sık gittiğim ve önereceğim yerler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA