Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Müslüm Baba ve suşi ya tutarsa?

Hay Allah! Bu da olsun mu? Olmasın be usta. Müslüm Gürses yani hepimizin Müslüm Baba'sı bunu yapmasın! Son haftalarda şehrimizde moda edilmeye çalışılan suşi hadisesi var ya. Yani suşinin kendisinden değil, çıplak kadın üzerinden suşi yeme eyleminden bahsediyorum. Korkarım birileri bu yola baş koydu, illa topumuza kadının göbeğinden kalçasından suşi yedirmedikçe rahat etmeyecekler. Japon geleneğiymiş aman kızlardan ne güzel de suşi yenirmiş, kimliği bilinmeyen bir sosyete hadiseye akın etmiş. Aman ne hoş, bayıldık, bayıldık. Ver coşkuyu, ver gazı.

ORTAYA KARIŞIK HAYAT
Şimdi de hadiseye Müslüm Baba'yı katmışlar. Müslüm Baba suşi ayininde şarkı söyleyecekmiş. Tabii yurdum insanını bozdu bu Nyotaimori durumları. Biz "Çocuğum sofrayı donatıver" kitlesiyiz, biz ekmeyi yemeğin suyuna banmayı severiz... Olmaz öyle tek tek suşicikleri kadının üstünden toplamak, bize yakışmaz. Sonuç? Dahi ve girişimci arkadaşlar baktılar çıplak kadın tutmadı, gittiler suşinin tepesine Müslüm Gürses'i kondurdular. Bravo! Müslüm ve suşi ha? Bunu da görecek miydi bu gözler? Görecekmiş demek ki... Ya tutarsa zihniyetinizi seveyim sizin. Güler misin, ağlar mısın sevgili okur. Hayatımız hep ortaya karışık anasını satayım. Ne öyleyiz ne böyle. Ne Doğu'yuz ne Batı. Ama suşiyle rakı bir araya gelmiyor be kuzum. Bir zahmet gelmesin yani. İkisinin de tadı başka, yeri başka, yurdu başka değil mi? Aah ah! Keşke Müslüm Baba bu topa girmeseydi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA