Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yazılıdır hepsi hikayede...

Kim yazıyor hikayemizi? Biz mi? Karşımızdaki mi? Kader mi? Ne çiziyor hikayemizi? Senle beni... Neyimiz yazıyor bizi? Neyimiz sona götürüyor bizi? Aşkımız mı? Kavgalarımız mı? Kaygılarımız mı? Korkularımız mı? Yersiz paniklerimiz mi? Yersizliğimiz mi? Ne yoruyor senle beni? Ne tüketiyor aşkımızı? Ne çalıyor içimizden heyecanımızı? Ayrılığın yolu hangisi? Bilsek o yola yine de sapmaz mıydık yani?

SESSİZCE AĞLIYORUZ...
Hepsi bir kaza mıydı sence? Aşk da bir kaza mı? Açık adresimiz ne zaman değişiyor sevgilim? Nereye saklandın sevgilim? Sen böyle değildin... Ya ben? Eh ben de böyle değildim. Zaten biz hep olmadığımız gibi oluverdiğimiz için kaybediyoruz aşkı. Öldürüyoruz aşkı. Bir bilen var mı, ne zaman kıymet bilmezleşiyoruz. Ne zaman giriyor içimize o katil. Yoksa çok güldük, ne zaman ağlayacağız diye mi bekliyoruz? Hak etmediğimizi mi sanıyoruz mutluluğu? Çok yorulduk, kırıldık, dalgalandık da durulduk sevgilim. Şimdi akşam başımızı yastığa koyunca sessizce ağlayıp, hesaplaşıyoruz kendimizle. Çok konuştuk, tartıştık, kavga ettik, anlamamakta direndik, bir tek anlaşamamakta anlaştık. Yalnız kaldık, vazoyu öyle hızlı kırdık ki parçaları bulamıyoruz artık. Çok geç, çok geç her şeye... Hep aynı hikaye... Bizde, onlarda, diğerlerinde... Şimdi Sertab Erener ne güzel söylüyor yumuşacık sesiyle, nasıl da soruyor tüm çaresizliğiyle "Neresi açık adresin, neresi yören?" diye... Yoksa siz dinlemediniz mi Sertab'ın son şarkısı 'Açık Adresi'. Bir de klip çekmişler şarkıya. Yıllardır makyajın bir numarası olan Burak Ertaş, bu kez klip yönetmenliğine de el atmış. Siyah beyaz aşka, siyah beyaz olağanüstü bir klip çekmiş. Sanki hipnotize oldum izlerken. Geçmişimi, şimdimi, aşka dair her şeyimi düşündüm. Hani hayatım, yanlışlarım, hüzünlerim, mutluluklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Soner Sarıkabadayı'nın yazdığı 'Açık Adres'te şöyle diyor Sertab...

ŞİMDİ DAHA İYİ Mİ?
"Sorma bu ara şu halimi
Bu acıların hepsi mi daimi
Yazık oldu her iki tarafa da
Şimdi daha iyi mi?
Bir gün oldu iki gün oldu ay oldu yıl oldu ümitlere
Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece
Yoruldu, duruldu, kırıldı, vuruldu birkaç kere
Yazılıdır hepsi hikayede...
Yok mu bir haber alan yok mu gören
Bu mudur adetin, bu mudur tören
Yaz ya da söyle bulamadım böyle
Neresi açık adresin neresi yören"

Nolur dinleyin, mutlaka dinleyin. Siz de birinin açık adresini kaybetmişsiniz mutlaka. Benim gibi, herkes gibi... Sizin de bir hikayeniz vardır değil mi? Benimkisi bu şarkı misali. Yazılır hepsi hikayede ama insanın canı çok acıyor değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA