Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

No şüphe! Yes Allah'a havale!

Şüphe ne acayip bir duygudur öyle sayın seyirciler. İçini kemirir de kemirir, yedirmez, içirmez, sabahları bekletir. Mutsuzluğun ilk maddesidir şüphe. Kendine güvenini 9 şiddetinde sallar. Önce küçük küçük başlar, sonra dört bir yanını sarar. Kendinden beklemediğin hareketler yapmaya başlarsın. Evet, evet! Aslında kendine hakarettir şüphe! Doğrularına, inançlarına, prensiplerine... Bir bakmışsın dedektif kesilmişsin. İpin ucu, sen fark etmediğin bir anda kaçıverişmiş işte.

DAĞ GİBİ RIDVAN YAHU!
Misal, kadın kısmının kanına şüphe girdi mi bittiniz demektir. Kadın anında iletişim ağını kurar, her türlü detaylara kilitlenir, şüphesini gerçek çıkartmak için elinden geleni ardına koymaz. Çünkü çoğu zaman şüphenin gerçekliğini ortaya çıkarmanın arzusu, aşktan, sevgiden, mutluluktan daha öne geçer. Şimdi şüphe kardeş niçin gündem maddemiz oldu? Tabii ki de Telekulak çetesi ve Rıdvan Dilmen Abi yüzünden. Valla iddialar doğruysa çok fena işler bunlar. İddialar doğruysa çok şeytanca işler bunlar. İddialar doğruysa bir yandan da fena komik işler bunlar. Kırk yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek daha neleri göreceğiz acaba? O, dağ gibi Rıdvan Dilmen yahu! Hepimizin kahramanlarından. O yaşayan efsanelerden yahu! Yetenekli, başarılı, karizmatik, zeki, ağzından çıkanı kulağı duyan, milyonlarca hayranı olan bir adam... Vay anasını be!

TELEFONLAR SAĞ OLSUN
Malum iddialar ortada, bilmeyeniniz kalmamıştır değil mi canım. "Rıdvan Telekulakçılarla organize işlere girmiş" diyorlar. "Telekulak çetesine para verip eşinin, sevgilisinin, eski futbolcu arkadaşı Tanju Çolak'ın ve daha şüphelendiği başkalarının telefonlarını dinletmiş" buyuruyorlar. Tanju ne alakaymış peki? Rıdvan'ın sevgilisiyle alakaymış işte. Rıdvan, Tanju'nun sevgilisiyle arasını bozmaya çalıştığına inanıyormuş. Hey Allah'ım. Koca koca adamların, efsanelerin, kitleleri peşinden koşturanların düştüğü duruma geliniz! Rıdvan kimden şüphelense Telekulak devreye giriyormuş yani. Cep telefonu sağ olsun, baz istasyonları nur olsun; kim kiminle konuştu, mesajlaştı. Ne konuştu, ne mesajlaştı, ne zaman mesajlaştı, nerede mesajlaştı küt diye döküm döküm dökümanlarla eline gidiyormuş. Tahminlerime göre bu kıvamdaki Rıdvan, falcılardan da çıkmıyordur hani. Ne karizma ama!

ANCAK FALCILAR PAKLAR
Tabii kızlar, hepinizin o müthiş bombayı da yakaladığınızın farkındayım. Erkek gözünden kaçar gibi yapsa da bizden asla kaçmaz! Rıdvan'ın hem karısı hem sevgilisi varmış. Ah be Rıdvan, vay be Rıdvan! Sen de mi Rıdvan! Telefonları dinlenen Tanju Çolak ise şaşkınlık içinde arkadaşından şikayetçi olmayacağını söylemiş. İddialar doğruysa eğer, Rıdvan bu saatten sonra ayvayı yemiştir. Tanju'nun yüzüne bakamayacak, bu biir! Karizmayı fena çizdirmiş olacak, bu ikii! Güvenilirliğini yitirmiş olacak, bu üüç! Eve gittiğinde karısı burnundan fitil fitil getirecek, bu döörtt! Artık kendisini ancak falcılar paklar! Ne diyeyim... Çok komik işler bunlar. Çok acayip işler bunlar. Siz siz olun şüpheyi kendinizden uzak tutmaya bakın, nasılsa gerçek iyi insanların ayağına gelir. Yazarınız ne demiş: No şüphe, yes Allah'a havale!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA