Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buse'nin dolabı: 16 Eylül akşamı sokağa!

Bizim Buse aldı başını gidiyor sevgili okurlar. Bu kadar kısa sürede nasıl da hızla yayıldı ve takip edilmeye başlandı, vay vay vay... Kulağıma gelen övgüleri duydukça, Buse ile ilgili haberleri gördükçe, bünyemde sevinçten dalgalanmalar oluyor. Ve Buse okuluna gittiği için artık New York'tan bildiriyor. Canlı canlı modayı takip etmek isteyenler buyursun; Buse Terim bu hafta bizlere neler yazmış bakalım:

İSTANBUL'DA BİR İLK
"Bir Vogue klasiği olan ve dünyanın bir çok şehrinde gerçekleştirilen 'Fashion's Night Out', bu yıl ilk kez İstanbul'da da gerçekleştirilecek. 16 Eylül gecesi Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Parkt'taki mağazalar 18.00'den 23.00'e kadar açık olacak. Her mağazada ayrı bir organizasyonun olacağı gece için Dice Kayek tarafından hazırlanmış özel tişörtlerden elde edilen gelir ise M.E.B Teknik Liseleri'nin Perakende Bölümü'nün başarılı öğrencilerine burs olarak bağışlanacak. O yüzden 16 Eylül gecesine katılırken öncelikle bir 'Fashion's Night Out' tişörtü edinip gençlere bir katkıda bulunun derim. Peki şimdi soracaksınız hangi mağazada ne var diye? Bir kaç öneride bulunmam gerekirse:
Bağdat Caddesi'ndeki 'Bil Store'da o geceye özel üretilecek ve sadece 50 adet olan Bora Aksu tişörtlerine sahip olabilir, Zeynep Erdoğan, Ayşe Deniz Yeğin gibi tasarımcılardan stil danışmanlığı servisi alabilirsiniz.
İstinye Park'taki 'İpekyol' mağazasında İsmail Acar'ın Vogue'a özel tasarladığı yap bozu boyayacak olan sürpriz isimlerle tanışıp, geceye özel olan yüzde 20 indirimden faydalanıp, yanında da İsmail Acar tasarımı alışveriş poşetlerine sahip olabilirsiniz.
Nişantaşı'ndaki 'Guiseppe Zanotti' mağazasında ünlü tasarımcıyla tanışıp ayakkabılarınızı imzalatabilirsiniz.
Not: Ben de http://buseterim.blogspot adresindeki bloğumda 11 Eylül gecesi New Yorkta'ki 'Fashions Night Out' gecesini bildireceğim. Beklerim."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA