Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buse'nin dolabı: New York FNO

İstanbul'da dün gece ilk defa yapılan 'Fashion's Night Out' (FNO) alışveriş ve moda severleri sokaklara çıkarırken, New York'taki FNO nasıl geçti merak ediyorsanız işte notlarım.
Mağazalarda hakim olan konsept; canlı mankenlerin vitrinde dans etmeleri, poz vermeleri ve akrobasi yapmalarıydı. Bunu uygulayan markalar arasında Jil Sander, Dolce&Gabbana, Bergdorf Goodman ve DKNY vardı.
En merak edilen ünlüler Victoria Beckham ve Olsen ikizleriydi. Öyle ki, gelecekleri mağazanın kuyruğu sokaklara taşmıştı.
Güzelliğiyle kendine hayran bırakan Naomi Campbell Dolce& Gabbana mankenleriyle birlikte yaptığı dans şovuyla çok konuşuldu.
Missoni mağazasında Missoni kıyafetleri giymiş bir falcı gelenlere tarot baktı.
Sokaklar yılbaşı gelmiş gibi bol payetli, şıkır şıkır ve leopar desenlerle bezenmiş kıyafetlerle doluydu.
Tabii ki en çığlık atılan 'Gossip Girl' dizisinin kötü çocuğu Ed Westwick yani nam-i değer Chuck Bass oldu. Saks Fifth Avenue mağazasında gelen misafirlerle dart oynayıp resim çektirdi.
En iz bırakanı, herkesin o gece için üretilmiş FNO tişörtlerini kendi stillerine göre giyip bir bütün oluşturmasıydı. http://buseterim.blogspot.com

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA