Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sevgiliye, kocaya don almak!

Böyle bir durum var ve iki gündür fena halde kafamı kurcalıyor kıymetli okurlar.
Bir kadın sevgilisine ya da kocasına neden don alır?
Hangi itici güç onu bu eyleme sürükler? İlişkinin vardığı hangi noktada kadın kendini, erkek don reyonunda bulur?

ATLET, ÇORAP ALINABİLİR
Mesela şu halde olduğumu hayal bile edemiyorum; "Hımmm benimki kesin medium'dur, yok yok göbeği de çıktı şimdi large mı alsam? Large da bol gelir, ay ben çözemeyeceğim; pardoooon bakar mısınııııız?"
Valla billa bir arkadaşımın sevgilisine don aldığını gözlerimle gördüm. Hadi adamlara atlet, çorap almanızı bir yere kadar anlayabiliyorum ama don zurnanın zırt dediği yer be abla (Tabire bak! Don, zurna falan...).
Yuh yani!

SEKSİ BİR DURUM DEĞİL Kİ...
Erkek donu, bir kadına Agent Provocateur'den ya da La Perla'dan iç gıdıklayacak, seks hayatınızı coşturacak pahalı ve 'koy, seyret' derecesinde güzel iç çamaşırları almak gibisine seksi bir durum değil ki!
Sonra 'adam neden o çiroz kıza kaçtı?' diye dövün dur. Ee sen annesi gibi donunu alırsan, adama bebek muamelesi yaparsan, tam tabirle hiç nefes almadan 'kıçını toplarsan'; ortada seks mi kalır, seksi bir durum mu kalır?
Allah aşkına bırakın şu don faslını, içim eziliyor n'olur bırakın.
Gitsin donunu da kendisi alsın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA