Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

‘Olanlar Oldu’ aman da ne güzel oldu!

Buyrun size ortamdaki iyi insan, güzel insan, umut ve neşe açığına ilaç gibi gelecek bir film: Ata Demirer'in 'Olanlar Oldu'su. Sinemadan çıkınca, 'İyi ki geldik' dedirten cinsten... Sürprizi yok, tam Ata Demirer filmi ama güneşi çok.
Şu soğuk günlerde masmavi denizi, sıcacık yazı ve insan gibi insanlarla güldürüyor, ferahlatıyor seyirciyi. Başyapıt mı?
Hayır. Türk sinemasının unutulmaz eseri mi? Hayır. Ama mis gibi geliyor bünyeye. Herkesin kendi televizyon yayın akışını belirlediği bu devirde, ailece gidip eğleneceğiniz, gülümseyeceğiniz, umutlanacağınız, çiçek gibi iş.
Hakan Algül'ün yönettiği filmde Ata Demirer'in Ege ve deniz aşkı, şirin bir gönül hikayesiyle birleşmiş. Araya şarkılar, şakalar girmiş. Filmin fragmanında beni pek heyecanlandırmayan esas kız Tuvana Türkay, duru güzelliği ve abartısız oyunculuğuyla nasıl da doğru bir seçim olmuş. Ata Demirer'in hem kaptan, hem anne olarak iki rol üstlenmesine gelince... Evet, biraz 90'lar işi ama beni rahatsız etmedi.
Sevimli mi? Hem de çok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA