Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yoldan Çıkan Oyun

Zekice, tempolu, yaratıcı ve gerçekten çok komik! Peki hangi oyun bu? Tabii ki 'Yoldan Çıkan Oyun'... Sarp Apak, Öner Erkan, Defne Koldaş, Pelin Ermiş, Haki Biçici, Baran Güler, Kubilay Çamlıdağ, Gökçen Gökçebağ oynuyor ama ne oynamak! Birbirlerine kaynamış müthiş bir kadro.
Bilmeyenler için 'Yoldan Çıkan Oyun'; bir cinayet hikayesini sahnelemek isteyen tiyatro grubunun başına gelen aksilikleri anlatıyor. Aksilik dediysem; sıradan aksilikler değil yani, çorap söküğü gibi ardı arkası kesilmeyen, kahkahalara doyamayacağınız aksilikler.
Esasen bu oyun İngiltere'de bir pub'ın üst katından çıkmış. Yaratıcıları Henry Lewis, Jonathan Sayer ve Henry Shields; o günlerde o kadar başarılı olmuş ki, oyunları West End sahnesine taşınmış. Yıllardır da en çok izlenen oyunlardan biri...
Mehmet Ergen'in çevirip Lerzan Pamir'in yönettiği 'Yoldan Çıkan Oyun'u kahkaha garantisiyle tavsiye ederim.
Bu sezon Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde izleyebilirsiniz ama öyle şak diye bilet bulmanız imkansız, şimdiden söyleyeyim. Gözünüz Biletix'te ve Zorlu PSM programlarında olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA