Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tuğçe'den Victoria's Secret modeli olmaz

Tuğçe Kazaz'ın yeni yıl hedefi Victoria's Secret modeli olmakmış. 49 olan kilosunu korumak için spor salonlarından çıkmıyormuş. Bu arada güzel mankenin kilosunu korumak uğruna yediklerini kustuğu ve bu yüzden de bulimia hastalığına yakalandığı söyleniyormuş... Habertürk Magazin ekinin dün manşetten verdiği haberi okudunuz... Yıllarca yurtdışında mankenlik yapmış Tuğçe de biliyordur Victoria's Secret modeli olmanın özelliklerini ama ben yine de bilmeyenler için yazayım... Tuğçe'den Victoria's Secret modeli olmaz. Çünkü:
Amerikan vatandaşı olmalı ya da 50 eyaletten birinde oturma hakkı olmalı... Bildiğim kadarıyla Tuğçe ABD vatandaşı değil...
18-30 yaş arası olmalı... Tuğçe 28 yaşında. İki yaş için kimse Tuğçe'ye yatırım yapmaz!
Victoria's Secret bir iç giyim markası... Onlar için sıfır beden ya da sıfır bedene yakın bir model olmanız hiç önemli değil... Aksine göğüs ve kalçalarınız dolgun olmalı. Tuğçe, göğsü en küçük olan modellerimizden biri. Kalça ölçüleri de Victoria's Secret'çıları etkileyecek gibi gözükmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA