Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

O kadar brokoliyi boşuna mı yedik?

Sağlıklı yaşam gurusu Mehmet Öz'ün bağırsağında bir kitleye rastlandığı duyuruldu... Kimisi, Öz'ün kanser olduğunu, kimisi ise erken teşhis sayesinde bu riskin çok aza indiğini, korkulacak bir şey olmadığını söylüyor... Vallahi Öz'ün kansere yakalandığı şüphesi bile brokoli yiyerek ölümsüzlüğe ulaşacağını sananlarda şok etkisi yaratmıştır. Öz'ün kanser olması, Ebru Şallı'nın obezlik yüzünden midesine kelepçe taktırması gibi bir şey olsa gerek... Bu 'sağlıklı yaşam' olgusunu çok takıyoruz, çok... Bazıları için hayat maydanoz suyu içip, spor yapmaktan ibaret.

ESKİDEN DİYET Mİ VARDI?
Şöyle düşünün; bundan 20 yıl önce diyet yapan var mıydı? Erkekler göbekli, kadınlar ise balıketi kıvamında gül gibi yaşayıp gidiyorduk. Tamam, sağlıklı olmaktan zarar gelmez ama bir de hayata dair ertelediğimiz mutlulukları, 1,5 porsiyon İskender'i düşünün... Bir de devasa 'sağlıklı yaşam' endüstrisini düşünün! Adamlar daha çok para kazanmak için herkesi diyet manyağı yaptı yahu! Bu arada yanlış anlaşılmasın, dalga geçmek gibi bir derdim yok. Kanser ciddi bir hastalık, Öz'e acil şifalar diliyorum. Ben sadece "Sağlıklı yaşayacağım diye hayatı zindana çevirmeyin" diyorum. Hayat bu kadar kasmaya gelmez, kasarsak da fatura mutlaka başka bir yerden çıkar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA