Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sıktı bu yavşak polemiği

Nedim Saban'ın Onur Bayraktar'ın hayatını kaybetmesinin hemen ardından 'Leyla'nın Evi' oyununu sahnelemeye devam etmesi tiyatro camiasını karıştırmış... Saban'ın, Bayraktar'ın rolünü Bülent Seyran'a vermesine ve Seyran'ın da sahneye elinde tekstle çıkmasına bazı tiyatrocular "Ölüm olduğunda perde kapanır" demiş, bazıları da "Sonunda ölüm de olsa perde kapanmaz" görüşünde ısrar etmiş.

KOMİK OLUYORSUNUZ
Sinan Tuzcu; Saban için "Bu adamda ne 'etik' ne bir 'duygu' kırıntısı var" demiş. Levent Kazak, Haluk Bilginer'in 'yavşak polemiği'ne saygı duruşunda bulunmuş, Saban'ı 'fırsatçı, ahlaksız' ilan edip, "Sütlaçla tiyatroyu karıştırıyor" demiş... Başka sorununuz yok mu arkadaşlar? Her tiyatrocunun ölümünde 'yavşak polemiği' gündeme gelmek zorunda mı? Şovun devam edip etmeyeceği tercih meselesidir, niye bu kadar uzatıyorsunuz. Nasıl bir şiddet duygusudur bu sizdeki... Bu olay Vahşi Batı'da falan yaşansa Kazak herhalde gördüğü ilk ağaca Saban'ı asardı! Tiyatrocu arkadaşlar, daha önemli meseleleriniz var... Herkes dizi oyuncusu oldu, yakında memlekette tiyatro sahnesi kalmayacak. En berbat senaryolarda ekran karşısına geçiyorsunuz, sonra da her 'yavşak polemiği'nde ortaya çıkıp tiyatrocu rolü kesiyorsunuz... Çok komiksiniz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA