Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çarşı'nın ayıbı

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Lefter Küçükandonyadis için geçmiş olsun dileklerini içeren bir yazı yayınladı... Geçmiş olsun dileğinde bulunmak güzel bir jest. Hele bunu Beşiktaşlılar'ın bir Fenerbahçeli efsane için yapması jestin değerini artırıyor. Ancak yazının içeriğini beğenmedim. Yazıda Lefter'in şu sözlerine yer vermişler: "Çok gençtim... Her kulüp peşimdeydi... Ciddi ciddi Beşiktaş'a gidiyordum. Korktum. Heybetinden çekindim. Baba Hakkı'nın olduğu yerde belki elim ayağım birbirine dolanır dedim ve Beşiktaşlı olmaktan vazgeçtim."

ACIKLI FANATİZM
Altına da Çarşı'nın imzasını atıp, "O gün gelmedin ya dert değil, bugün ta cevherimizin ortasındasın. Saygına hürmetimiz var! Geçmiş olsun" yazmışlar. Lefter böyle bir açıklama yaptı mı acaba? Herhalde bu sözleri, Çarşı uydurmuş olamaz! Ancak bu yazıda Lefter'in ağzından Beşiktaş'ın yüceltilmesi beni rahatsız etti. Ne gerek var şimdi, Lefter'in Beşiktaş için "Korktum, heybetinden çekindim" sözlerine yer vermeye. Ölüm döşeğindeki bir adama geçmiş olsun mesajı verirken bile takım yarıştırmak, Beşiktaş'ı öne çıkarmak Çarşı'ya hiç yakışmadı. Adam gibi "Geçmiş olsun Lefter Abi" dersiniz, olur biter. Beyler fanatizmin böylesi çok acıklı duruyor. En çok da Reha Muhtar'ın bu fanatizmi görmeyip de bu mesaja övgüler düzmesine güldüm!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA