Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

"Türk sporunun Atatürk'ü, Aziz Yıldırım'dır!"

Bu lafı söyleyen Ömer Çavuşoğlu.
Hadi Çavuşoğlu'ndan fanatiklik adına her şey beklenir; peki, ya düzenlenen son Fenerbahçe mitingine ne demeli?
Ben de bir Fenerbahçe'liyim, yaşananlara acayip üzülüyorum ama Aziz Yıldırım ile kulübümü ayırıyorum. Fenerbahçe taraftarının yaşadığı en büyük yanılgı da Yıldırım'ı bir tarafa koymanın, kulübe ihanet olduğunu düşünmesi.

YA KÜME DÜŞERSEK?
Defalarca 'Suçluluğu kanıtlanana kadar Yıldırım masumdur' diye yazdım! Ama elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, şike iddianamesinin ek klasörlerindeki rezillikleri okuduğunuzda ne hissediyorsunuz?
Hadi hepsi iddia, Türk polisi o binlerce telefon görüşmesini uydurdu diyelim...
Yine de Aziz Yıldırım'a dair hiç mi bir şüphe duygusuna sahip olmayacağız? O mitingin sadece ve sadece Aziz Yıldırım'a destek mitingine dönüştürürken hiç mi sıkılmadınız?
Hangi başkan Fenerbahçe kulübünden önce geldi? Hepsini geçtim, Yıldırım'ın şuç işlediği kanıtlanırsa ne yapacağız?
Son soru: Aziz Yıldırım ceza almadan çıktı ya da çok küçük bir cezayla kurtuldu ama Fenerbahçe küme düştü diyelim, o zaman ne olacak?
Ya da şöyle sorayım:
Tüm kulüpler ve siyasi partiler yine kutsal ittifak oluşturup küme düşmeyi kaldırdı ve Fenerbahçe yırttı ama UEFA, "Ben buna göz yumamam" deyip Fenerbahçe'yi beş yıllığına Avrupa kupalarından men etti! O zaman ne olacak?
Başlığı görür gibiyim: 'Akıllı ol Platini!'

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA