Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Özdil'e asist yapan yazarlar

"İmralı'ya yönelik bu tecride hukuksal kılıf uydurdukları takdirde bu bahar çok kötü geçecek, çok çatışmalı geçecek. Ölen, yaşamını yitiren sadece Kürt gençleri olmayacak, Türkiye gençleri, Türkiye halklarının emekçi çocukları da bu baharda bu çatışmalarda yaşamını yitirecek..."
BDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan'a ait bu sözler!
Şaşırmaya hiç gerek yok! O da bazı BDP'liler gibi terörle siyaset yapıyor. Yetmiyor tehdit ediyor! Ne için peki? Abdullah Öcalan'ın İmralı'daki rahatı için!
Asıl şaşırmamız gereken ise devlet yetkililerinin en küçük gafında ortalığı inleten yazarların, Aydoğan'ın alenen, üstüne basa basa terörle insanları tehdit etmesine hiç ses çıkarmamaları...

ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLAR
Tabii ki devlet yetkililerine de hatalarında anında kırmızı kartı göstereceğiz ama terörle siyaset yapanlara ses çıkarmamak ne anlama geliyor?
Neden terörü dayatanları görmezden geliyorsunuz?
Ya siz nasıl bir lobisiniz? Öyle bir baskı kurdunuz ki Türkiye'de, başta yazarlar olmak üzere insanlar terörü lanetlemekten bile korkar oldu!
Uludere'den de, terörle siyaset yapanlardan da hesap sormak, ikisini de eleştirmek neden mümkün değil? Bir tarafa destansı ağıtlar döşeyip diğer tarafı görmezden gelmenin anlamı ne?
Bunları yapınca Yılmaz Özdil'in ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Özdil'den ayar üstüne ayar yiyince de kızıyorsunuz!
Dikkat edin "Kızıyorsunuz" diyorum, cevap bile veremiyorsunuz!
Ee, sen Özdil'e bile adam gibi çakamıyorsan, demek ki senin barış politikanda bir şeyler eksik!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA