Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

STAR'ın asıl transferi Fenerbahçe!

Tabii Fenerbahçe, Spartak Moskova'yı elerse... Fenerbahçe'nin turu geçmesi, Star TV'ye en az altı Şampiyonlar Ligi maçı reytingi ve reklam geliri kazandıracak.
Fenerbahçe'nin maçlarının olduğu günlerde Star TV prime time'da ilk ikiye girmeyi garantileyecek. Bir de buna Galatasaray'ın maçlarını ekleyin; Star TV, haftanın iki günü ilk ikiye girmeyi garantileyecek. Takımlar gruplardan çıkarsa da Star TV'nin geliri daha da artacak!

TURU GEÇERSE KUMARI KAZANIR
İşte Şampiyonlar Ligi yayını böylesine bir kumar. Bazen kazanıyorsunuz, bazen kaybediyorsunuz. Star TV uzunca bir süredir iki takımla Şampiyonlar Ligi'nde olmadığımız için çok kazanamıyordu. Hatta Bursaspor ve Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı senelerde bile beklediği reyting elde edemiyordu. Eğer Fenerbahçe turu geçerse, Star TV bu kez kumarı kazanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA