Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Özer, Nurgül'den prim mi yapıyor?

Cem Özer, yönetmen Tolga Karaçelik'in Nurgül Yeşilçay'ı tartaklarken görüldüğü kamera kayıtları ortaya çıkınca, bir TV programına telefonla katılıp esip gürlemiş:
"O zibidi, Nurgül'e böyle davranamaz... Onu; annesinin evinde buldum, Nurgül'e davrandığı gibi bana da davranmasını istedim ama cesaret edemedi. İşi gücü yok, bunun amacı Nurgül üzerinden bir yerlere gelmekti. Sürekli Nurgül'ü kameraların önüne taşıyor, piyasaya girmeye çalışıyor..."

BALANS AYARI
Tabii ki, olayın ortasında bir çocuk varsa ve anneye uygulanan şiddeti görüyorsa, baba Cem Özer'in bu skandaldan hesap sorması çok doğal.
Doğal olmayan ise yaptıklarını bir külhanbeyi edasıyla, canlı yayında açıklaması.
Anladığım kadarıyla Özer; Karaçelik'i karşısına alıp uyarmış, bir balans ayarı yapmış ama bu balans ayarını, milyonlara anlatmanın alemi ne?
Özer'in baba hassasiyetini ve eski karısına olan sevgisini saygıyla karşılıyorum. Ancak Karaçelik'i, Yeşilçay'ın üzerinden prim yapmakla suçlayan Özer'in de özeleştiri yapma vakti geldi.
Çünkü Özer de kendi işlerinden çok, sürekli Nurgül Yeşilçay haberleriyle gündeme geliyor. Aslında ortada kalan Yeşilçay ve çocuğu. Prim yapanlar ise erkekler eski-yeni, hiç fark etmiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA