Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Alex eşi yüzünden mi kovuldu?

Hayat ayrıntılarda gizli hem de çok küçük ayrıntılarda... 'Targetstriker' adlı blog'ta 'Subay eşi' başlıklı yazıda, Alex'in en kritik açıklamalarından önce hep eşi Daiane'e baktığından bahsedilmiş. Nefis bir ayrıntı yakalamışlar!
Spor basınına yakın olanlar bilir, Alex'in hayatında eşi çok etkilidir! Yine aynı yazıda Aziz Yıldırım'ın 'elinde Tweet' isyanına, Alex'in "Eşime SMS yolluyordum" cevabını vermesine de dikkat çekilmiş.
Alex, Yıldırım'ın yanındayken bile son dakika gelişmelerini eşine haber verme telaşına düşmeseydi, bu ayrılık yaşanmazdı diyorum ben de.

YILDIRIM'IN BİLİNÇALTI
Yıldırım; Fenerbahçe'deki futbol yıldızlarının çoğuyla, otoriteye başkaldırdıkları için yollarını ayırdı. Alex krizinde de durum aynıydı. O meşhur görüşme esnasında; Alex'in cep telefonuyla haşır neşir olması ve bacak bacak üstüne atması hep Yıldırım'ın bilinçaltındaki 'diktatör ruhu' azdırdı. Yıldırım bu hareketleri hep otoritesine başkaldırı olarak gördü.
Bir de buna, Yıldırım'ın şeker hastası olduğunu da ekleyelim. Şeker hastalarının şekeri yükseldiğinde birden parlarlar, en küçük bir tartışmada bile bütün gemileri yakarlar.
Eğer Alex; en kritik anda bile önceliği eşine tanımasaydı belki bunların hiçbiri yaşanmayacak, Yıldırım'la aralarında sıcak bir sohbet geçecekti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA