Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Antrenörler göbekli

Takvim gazetesi, yine eğlenceli bir habere imza atmış! Gazete, Süper Lig'deki antrenörlerle yurt dışındaki meslektaşlarını karşılaştırmış. Kalite açısından arada büyük uçurum var ama en büyük fark göbekteymiş!
Jose Mourinho, Roberto Mancini, Andres Villas Boas ve daha birçok yabancı antrenör aynı birer manken gibiler. Hatta Diego Simone'nin baklavaları bile var.
Bizde de Ertuğrul Sağlam, Aykut Kocaman ve Şenol Güneş gibi çok fit olmasalar da kilo bakımından idare eden antrenörler var. Ancak Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Nurullah Sağlam, Fuat Çapa, Fatih Terim ve Samet Aybaba gibi birçok antrenör göbekli. Alt liglerin halini siz düşünün artık!
Futbolumuzdaki çöküşün nedenlerinden biri de bu olabilir. Vural ya da Karaman, futbolcularına nasıl hareket gösteriyor acaba?
Genç bir oyuncu, kilolu bir antrenöre neden saygı göstersin ki?
Hocanın kendine saygısı yok bir kere. İşi spor ama antrenmandan sonra yumuluyor kebaba... Lahmacunun üzerine bir de yakıyor sigarayı. Mesela Yılmaz Vural, bin metre koşsa kesin kalpten gider.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA