Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Evim Sensin'i 2.2 milyon kişi izler

Evet, net bir rakam verdim ama 2 milyonu kesin geçecek! Türkiye'deki en detaylı gişe hasılatlarını yayınlayan 'boxofficeturkiye. com' sitesinde küçük bir araştırma yaptım ve enteresan bir liste çıkardım kendime. Aslında sitede böyle bir liste yok, kişisel analizimi paylaşmak istiyorum sadece.

FISILTI GAZETESİ
Efendim, vizyondaki ikinci hafta sonu, bayrama ya da tatile denk gelmemesine rağmen, gişede büyük artış yakalayan üç film var.
Birincisi 'Babam ve Oğlum', vizyondaki ilk hafta sonuna göre ikinci hafta sonunda seyirci sayısı tam yüzde 125 artmış. İkinci film yüzde 79 artışla 'Issız Adam', üçüncü ise yüzde 33 artışla 'Eyyvah Eyvah'.
Hepsi de bütçelerine göre müthiş kâr eden filmler...
Dördüncü film ise; yüzde 31 artışla 'Evim Sensin' oldu. Eğer bir filmin gişesi ilk haftaya göre artış sağlamışsa, bu fısıltı gazetesinin devreye girdiğini gösterir. Beğenenler dostlarına "Mutlaka izleyin" dedi mi, film atağa kalkar. 'Evim Sensin'de de böyle bir gelişme söz konusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA