Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yeni birinci atv olabilir

TNS'nin kaybedeninin Kanal D olduğunu, birincinin değişeceğini (STAR TV oldu) ve bu sezon 'Prime-time' ile 'Tüm Gün' yarışında sürekli gelgitler yaşanacağını da ilk buradan okudunuz. Yeni iddiam ise atv'nin birkaç ay içersinde 'Tüm Günde' birinci olacağı yönünde.
atv'nin yeni dizilerinin çoğu tuttu. Daha ilk bölümde ikinci olan 'Benim İçin Üzülme'nin birkaç bölüm sonra birinciliğe oturması sürpriz olmaz. Çünkü rakibi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' sürekli kan kaybediyor!

BÜYÜK FIRSATLAR VAR
'Karadayı'nın ikinciliği ise neredeyse garanti. Geçtiğimiz yıl 'O Ses Türkiye'nin 'düello-düet' bölümleri başladığında reytingler düşmüştü. Yarışmanın bu bölümünün formatında bir sorun var. Diğer ülkelerde de aynı düşüş yaşanıyor. Acun Ilıcalı bu tehlikeyi görüyor ve 'düello-düet' bölümüne geçmemek için direniyor. Eskiden jüri üyeleri 10 yarışmacı seçerdi, şimdi galiba 20 yarışmacı seçecekler. Ama nereye kadar? İzleyici bundan da sıkılacak.
'Huzur Sokağı'nın birinciliği devam ediyor. 'Kurtlar Vadisi' sadece kendi gününde değil, tüm dizilerin lideri. atv'nin sabah kuşağı da güçlü. Müge Anlı ve Esra Erol'un reytingleri rakiplerine göre çok yüksek.
Tabii STAR TV'nin reytinglerinin, Avrupa maç yayınları bittiğinde düşeceğini de hesaba katmak lazım!
atv'nin birinci olması için önünde büyük fırsatlar var! atv çarşamba ve pazar günlerindeki düşük reytingler için bir ara formül üretirse, çok rahat birinci olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA