Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz'dan Şahan'a büyük darbe

Cem Yılmaz'ın kapalı gişe oynayan stand-up gösterisi 'CM101MMXI FUNDAMENTALS'i sinemalarda gösterime sokacak olması zekice bir karar.
Cem'in gösterilerinin DVD'si piyasaya sürüldüğü gün korsanı da çıkıyor ne de olsa. Bazen DVD'nin çıkmasını bile beklemiyorlar, gizli çekim yapıyorlar.
Peki, gösterinin 3 Ocak'ta sinemalarda vizyona gireceğine en çok kim üzüldü dersiniz? Korsancılar için değişen bir şey yok aslında. Hatta eğer ellerinde gösterinin temiz bir gizli çekim kayıtı yoksa 3 Ocak'ta kıyıda köşede kalmış sakin bir salonda daha profesyonel bir gizli çekim gerçekleştirebilirler.
İyi düşünün, bu işe en çok kim üzüldü? Tabii ki 'Celal ile Ceren' filmi 18 Ocak'ta gösterime girecek olan Şahan Gökbakar. Şahan ile Cem arasındaki büyük rekabeti anlatmama gerek yok herhalde! Gişe hasılatları hep karşılaştırıldı ama hiç aynı anda filmleri gösterime girmedi!
Cem'in gösterisinin 250-300 salonda birden vizyona gireceği ve en az iki-üç ay gösterimde kalacağı konuşuluyor.

GİŞESİNE DARBE VURUR
Şahan;eskiden filmlerini, Cem'in filmlerine denk gelmesin diye Şubat ayında gösterime sokardı. Bu sene hazır Cem de film çekmemişken Ocak ayını seçti ancak evdeki hesap çarşıya uymadı! Cem'in oyunu için çektiği teaser bile tıklanma rekoru kırdı!
Elbette sinema filmiyle bir stand-up gösterisi karşılaştırılamaz. Ancak 'CM101MMXI FUNDAMENTALS' gösterisi, 'Celal ile Ceren'in gişesine darbe vurur. Sonuçta bu gösteriye aylar öncesinden bile bilet bulunmuyor! İstanbul'un dışındaki birçok ilde, bu gösteri daha da çok izlenir!
'Celal ile Ceren' sonuçta bir 'Recep İvedik' değil, gişe yapar ama rekor kırmaya oynamaz. Sosyal medyada filmin teaser'ı da pek beğenilmemişti! Şimdi bir de hiç hesapta yokken Cem gibi güçlü bir rakiple aynı ayda gösterime girecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA