Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘The Evil Dead’in dizisi

Kızlı-erkekli bir grup genç, eğlenmek için bir dağ evine gider. Gençlerden biri evin bodrumunda insan derisine, insan kanıyla yazılmış kitabı açar ve şeytan ortaya çıkar. Ağaçların genç kızı öldürmesi, ölülerin içinden çıkan böcekler, kopan elin özgürlüğünü ilan edip sahibine saldırması vs. 'The Evil Dead'i çocukken izlediğimde epeyce bir süre yalnız uyuyamamıştım.
Sam Raimi'nin 80'li yıllara damgasını vuran 'The Evil Dead'; kendi türüyle dalga geçiyordu, bol kanlı, bol eğlenceli bir seriydi, korku sinemasında çığır açmıştı.
Bu korku klasiğinin modern dizi versiyonunun çekildiğini duymuştum ama yeni izleme fırsatı buldum. 'Ash vs Evil Dead' adlı dizide Bruce Campbell'ın yine kült 'Ash' karakterini canlandırması harika.
'Ash'; bu kez insan ırkını kurtarmak için elektrikli testeresini kuşanıyor! Bol aksiyon, gerilim ve eğlence arayanlara Filbox platformunda yayınlanan 'Ash vs Evil Dead'i öneririm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA