Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbolcusunu döven nankörler

Kasımpaşa'ya 4-0 yenilen Bursaspor kafilesini taşıyan otobüsü durduran yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolculara saldırdı.
Futbolculara küfürler eden, kaleci Harun Tekin ve birkaç oyuncuya tekme tokat saldıran, otobüsün camını kıran bu çapulcuların derdi neydi çok merak ediyorum. Bursaspor küme düşme potasında mı? Yoksa şampiyonluk potasından uzaklaştıkları için mi saldırdılar? Elbette genelleme yapamayız ama bazı yeşilbeyazlı taraftarlarda şöyle bir sorun var: Bir kere şampiyon oldular diye her sene şampiyonluk ya da Avrupa kupalarına katılmak istiyorlar.
Elbette kendine büyük hedefler koymak, iddialı olmak güzel ama gerçekçi olmak lazım. Bursaspor'un bütçesi, imkanları ortada. Süper Lig'de şampiyon olmak kolay mı?
Bazı yeşil-beyazlı taraftarların, kendilerine en büyük mucizeyi; şampiyonluğu armağan eden Ertuğrul Sağlam'a yaptıkları, onu nasıl ağlattıkları hâlâ hafızalarda.
Bursaspor'u sadece renkleri için, Bursa'nın takımı olduğu için sevmek bu kadar zor mu? Bu nasıl bir nankörlüktür?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA