Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kutsi’ye haksızlık oldu

Şarkıcı Ferhat Göçer, Sağlık Bakanlığı'na danışman olarak atanmış. Sağlık okur yazarlığını artırma projesinde görevlendirilecek olan Göçer, ayda 5 bin lira alacak.
Göçer'in asıl mesleği doktorluk olduğu için bu haberi normal karşılayabiliriz.
Hatta Göçer'in popülaritesiyle bu proje daha çok gündeme gelecek.
Ünlü sanatçının yeni görevleri; toplantılara katılıp seminerler vermek, tanıtım filmlerinin hazırlanmasına katkıda bulunmak, diyabetten kansere kadar yaygın sağlık konularıyla ilgili halkı bilgilendirmek olarak sıralanıyor.
Ancak Göçer, yoğun sanat kariyeri yüzünden doktorluğu idareten yapıyordu, danışmanlık görevini nasıl yürütecek? Göçer röportajlarında bazen hastaneden konsere yetişmek, trafiğe takılmamak için moto kuryeleri, taksi gibi kullandığını anlatıyordu.
Göçer'in yeni görevi sosyal medyada da tartışma yarattı. En komik yorumu paylaşalım bari: 'Kutsi'ye ('Doktorlar' dizisinde oynamıştı) büyük haksızlık. Ferhat'tan daha çok ameliyata girdi sonuçta.'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA