Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Pazartesinin gündemi belli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yıkılıp yerine daha büyük, farklı ve modern bir mimariye sahip yeni bir opera binasının yapılacağının müjdesini verdi.
Elbette 'istemezükçüler' yeni opera binasına karşı çıkmak için birçok neden bulacaklar; onların fikrini değiştirmek mümkün değil. Yıllardır çürümeye terk edilmiş, kullanımda olduğu yıllarda bile işlevini kaybetmeye başlamış AKM, bu haliyle zaten bir işe yaramıyordu.
Modern bir opera binasına sahip olmak, eski AKM'den her şekilde daha iyidir.
Yeni kültür merkezinin tanıtımı pazartesi yapılacak, umarım büyük çoğunluğun beğeneceği, Taksim'i eski güzel günlerine döndürecek güzel bir eser çıkar ortaya.
Peki, yeni AKM'nin ismi ne olacak ya da ismi değişecek mi? Bu sorunun yanıtını da pazartesi öğreniriz herhalde. Pazartesi günü sosyal medyanın gündemi şimdiden belli. Ertesi gün devreye köşe yazarları girer, yeni opera binasını uzunca bir süre konuşuruz artık. Ama önemli olan konuşmak değil, yapmak!
Bazıları konuşur, bazıları yapar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA