Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Karşıyaka iyi yatırım

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ağır borç yükü bulunan ve yaşadığı mali krizlerden çıkmak için 15 Kasım Çarşamba günü yapılacak olağanüstü genel kurulda şirketleşmeyi tartışacak Karşıyaka'ya Rus milyarder Roman Abramovich'in talip olduğu iddia ediliyor.
Habertürk'ün haberine göre; kulüp tüzüğünün 13'üncü maddesine göre yönetime futbol şubesinde şirketleşme yetkisi verilirse çalışmalar hemen başlayacak. Şirketleşmenin gerçekleşmesi halinde Karşıyaka'ya talip olduğu iddia edilen Rus şirketinin futbol A.Ş.'yi emanet edeceği Rumen futbol adamları Hagi ve Popescu dün İzmir'e geldi.
Belki Abramovich, Hagi ve Popescu ile iş yapıyor olabilir ya da parasal kaynak desteği veriyor olabilir. Ancak ben Chelsea'nin patronu Abramovich'in Karşıyaka'ya talip olacağına pek ihtimal vermiyorum. Hagi'nin Karşıyaka'ya talip olması daha mantıklı görünüyor. Hagi bu işi zaten yapıyor; daha önce satın aldığı Viitorul Constanta takımında yetenekli gençlerle Romanya Ligi'nde şampiyon oldu. Hagi yakında yetiştirdiği yıldızları satıp büyük kazançlar elde edecek.
Siz bakmayın bizim kulüp başkanlarının beceriksizliğine; futbola yatırım, doğru yönetilirse kazançlı bir iş.
Hele Karşıyaka gibi ateşli bir taraftar kitleniz varsa... Seyircisiz Başakşehir'in doğru yönetim modelinin Karşıyaka'da uygulandığını düşünün.
Kulübün başında da Hagi gibi başarılı bir başkan olursa, ortaya diğer kulüplere de örnek olacak bir başarı öyküsü çıkabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA