Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

FETÖ’cülere kanan Gönül suç işledi mi?

Balıkesir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifasının ardından FETÖ'den görevden alınan müdürlerin; Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Gönül'e, imara açılacak diye bir tarlayı 7.5 milyon TL'ye sattığı ortaya çıktı. Tarla imara açılmayınca Gönül'ün fena kazıklandığı yorumları yapılıyor. Fenerbahçeli taraftarlar, "Gönül, Beşiktaş'a giderken aldığı imza parasının hayrını göremedi" diye espriler yapıyor.
Keşke her şey espride kalsa! Akşam gazetesinden Ercan Öztürk'ün haberine göre; Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan 'Tay Tay Kazım' lakaplı FETÖ'cü Kazım Boztaş ile Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül, İstanbul'a giderek Gönül'e tarlayla ilgili sunum yapmışlar. O sunumda da bu tarlanın imara açılarak büyük değer kazanacağı söylenmiş.
Müdürlerin görevi kötüye kullanmaları suç. Hadi, Gönül iş birliği yaptığı müdürlerin FETÖ'cü olduğunu bilmiyordu diyelim; peki, Gönül'ün görevi kötüye kullananlarla iş birliği yapması suç değil mi?
Belki de o tarla satılırken arada rüşvet döndü!
Bu olay derinlemesine araştırılmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA