Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

BeIN Sports şanslı

Bundesliga'da Bayern Munih, en yakın rakibi Shalke 04'ün 11 puan önünde, şampiyonluğa çok yakın. Premier League'de 16 maç üst üste kazanarak İngiltere'de eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza atan Manchester City de en yakın rakibi Manchester United'a 13 puan fark attı.
Ligue 1'de ise Paris Saint Germain, Monaco'nun dokuz puan önünde. La Liga'da da tablo aynı; Barcelona, en yakın rakibi Atletico Madrid'in dokuz puan önünde.
Dünyanın en büyük dört liginde daha ilk yarı bitmeden şampiyonlar belli oldu gibi.
Şimdi Almanya, Fransa, İngiltere ve İspanya'daki yayıncı kuruluşlar kara kara düşünüyor. İkinci yarı maçların reytingi büyük oranda düşecek ve ekonomik olarak büyük kayıp yaşayacaklar.
Süper Lig ise son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışına sahne oluyor: Başakşehir 36, Galatasaray 35, Fenerbahçe 33, Beşiktaş 30, Kayseri 30, Göztepe 30 puanda. Üç, hatta dört takımlı şampiyonluk mücadelesine şimdiden hazırlanın. Bu yıl Avrupa'nın en şanslı yayıncı kuruluşu BeIN Sports.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA