Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu liste önemli!

Sinema sitesi ve en iyi filmler denince akla ilk IMDb geliyor ama bu siteden daha sağlıklı, cesur listeler sunan Rotten Tomatoes var. IMDB, izleyicilerin beğeni puanlarını değerlendiriyor ama bu, manipülasyona açık bir yöntem. Rotten Tomatoes ise eleştirmenlerin verdiği notlardan yola çıkıyor ve ortaya daha sağlıklı sonuçlar çıkıyor.
Geçtiğimiz yılın en iyi filmlerini merak ediyorsanız, kaçırdığınız filmler varsa; işte Rotten Tomatoes'un açıkladığı en iyi 20 film: 1- 'Get Out', 2- 'The Big Sick', 3- 'Dunkirk', 4- 'Wonder Woman', 5- 'Lady Bird', 6- 'Logan', 7- 'Star Wars: The Last Jedi', 8- 'Baby Driver', 9- 'Coco', 10- 'Thor: Ragnarok', 11- 'War for the Planet of the Apes', 12- 'Spider-Man: Homecoming', 13- 'I am Not Your Negro', 14- 'Call Me by Your Name', 15- 'The Florida Project', 16- 'Logan Lucky', 17- 'Hidden Figures', 18- 'Mudbound', 19- 'The Salesman', 20- 'The Shape of Water'.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA