Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Arif V 216’yı beğenmeyen IBAN yollasın!

Bir dönem 'Yıkılıyo' şarkısıyla popüler olan Ayça Tekindor; sosyal medya hesabından 'Arif V 2016' filmi için, 'Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film 'Arif V 216' diye yazmış. Filmin oyuncularından Zafer Algöz de 'IBAN'ı gönder, paranı geri göndereyim' diye karşılık vermiş.
Ne demek IBAN'ı gönder? Herkes filmi beğenmek zorunda mı? O zaman 'Arif V 216'yı beğenmeyen herkes Algöz'e IBAN yollasın. Bu kaba ifade sadece Ayça'ya değil, seyirciye de saygısızlıktır.
Neyse ki, Ayça, Algöz'den daha olgun çıktı ve gayet kibar şu karşılığı verdi: "Zaga'da beş yıl kendisiyle çalıştım, yaşına olan saygımdan da susarım. Söz uçar, yazı kalır. Herkes, kendini bir şekilde ifade eder. Kalitesini de belli eder. Bu arada sinema bileti zaten ucuz. Zamanımı geri veremeyeceğine göre, bu işi uzatmam."
'Arif V 2016' filmi Ayça'nın bahsettiği gibi kötü bir film değil ama herkes fikirlerini özgürce açıklayabilir. Ayça, kamuoyu oluşturacak popülaritede bir insan değil, sinema eleştirmeni ve yazar da değil. Algöz gibi değerli, nazik bir sanatçı nasıl böyle çirkin bir tepkide bulunur anlamış değilim. Algöz, sanki Cem Yılmaz'ın muhasebe müdürü gibi tepki göstermiş. Hiç kimsenin bir izleyiciye böyle tepki göstermeye hakkı yok. Fikirler saçma, kaba ve yersiz de olsa saygı göstermek gerekir. Eminim Algöz de yazdıklarından pişmandır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA