Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Meryem’in ajansı...

Meryem Uzerli'nin küvette çekip sosyal medyada paylaştığı banyo videosundan sonra, Icon Talent Management adlı ajansın, Uzerli ile çalışmama kararı aldığına dair haberlerle ilgili bir yazı yazmıştım.
O yazı daha çok 'Küvet videosu Meryem'i yaktı' başlıklı haberlerin etik olmadığı, mahalle baskısı yarattığıyla ilgiliydi. Ayrıca ajansın küvet görüntüsünden yola çıkarak Meryem'den ayrılmasının şaşkınlık yarattığını belirtmiştim.
'Ya gazeteciler bunu uydurdu ya da ajanstan gazetecilere ayrılık nedeni olarak, 'off the record' biçimde küvet görseli gösterilmiş olabilir' yazmıştım.
Çünkü ajansın resmi açıklamasında böyle bir gerekçe yoktu.
Dün, Icon Talent Management'tan aradılar. Ajansın Uzerli ile ayrılma gerekçesinin asla küvet görüntüsü olmadığı, birçok oyuncuyla çalıştıklarını, böyle bir zihniyete sahip olmadıklarını belirttiler. Konuyu Uzerli ile de görüşmüşler. Ayrılık nedeni, ajans ile Uzerli'nin menajer abisi ile bazı görüş ayrılıklarıymış.
Ajans özeleştiri de yaptı; küvet görüntüsü gündemdeyken ayrılık açıklaması yapmalarının zamanlama açısından talihsizlik olduğunu ve bunun yanlış yorumlara neden olduğunu düşünüyorlar. Durum bundan ibaret; en azından ajans tarafından bir mahalle baskısı yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA