Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yıldırımsavar!

Galatasaray'da 17 maçta forma giyen ve bir gol atıp üç asist yapan Badou Ndiaye, 16 milyon Euro bedelle Stoke City'ye satıldı. Fenerbahçe'de dokuz maçta forma giyen ve üç gol, iki asist yapan Ozan Tufan ise hâlâ kadro dışı.
Tufan'ın Crystal Palace'a gidememesinde kadro dışı olmasının da etkisi var. Bu arada Badou 27, Ozan ise 22 yaşında... Elbette Ozan, kimilerine göre başarısız. Burada asıl tartışma konumuz ise Fenerbahçe'nin kötü yönetilmesi. İlkokul çocukları bile, Futbol Manager oynarken verim alamadıkları futbolcuları takımda oynatıp ya da en azından kadro dışı bırakmadan, en iyi paraya elden çıkarmaya çalışır. Taraftar, Aykut Kocaman'a çok yükleniyor.
Haklılar; Kocaman, kötü ve sıkıcı futbol oynatıyor ama eldeki malzemeye de bakmak lazım. Dikkat edin; futbol camiası Aziz Yıldırım'ı değil, Aykut Hoca'yı tartışıyor. Aykut Hoca, sanki paratoner (Yıldırımsavar) görevi üstleniyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA