Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Taksiciler, UBER’in reklamını yapıyor

Güngören'de sokak ortasında geri manevra yapan taksi, indirdiği bebekli kadına çarptı. Çarpma sonucu yere düşerek ölümden dönen kadın, kucağından kayan bebeğini son anda yakaladı.
Olayın görgü tanığı Bekir Murat aynen şunları söyledi:
"Kadına çarptı. Sonra kadına hakaret ederek bastı gitti.
Baya hakaret etti. 'Arabama zarar gelseydi, o zaman görürdün' dedi. Kadının çocuğu 1.5 aylık falandı." Bir UBER reklamı haberi okudunuz!
Daha önce de yazdım; taksiciler, UBER isyanında haklılar. UBER taksi plakası, durak ücreti ödemeden bir mobil yazılımla haksız kazanç elde ediyor, ülkenin parasını yurt dışına çıkarıyor!
Ancak bu haberdeki gibi vicdansız şoförler olduğu sürece taksiciler daha çok müşteri kaybeder!
Yağmurlu havada yolcu almayan, güzergah beğenmeyen, turist kazıklayan taksiciler, adeta UBER'in gönüllü reklamını yapıyorlar.
UBER'in şoförleri çok mu saygılı? Elbette değil, onların da vukuatları var ama sayıca az oldukları için ve toplumda haklı nedenlerden dolayı taksicilere yönelik öfke daha yoğun olduğu için algı 'UBER iyi, taksici kötü' diye işliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA