Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Seda ve Hülya çok mutlu

Seda Sayan ve Hülya Avşar, TV programlarında yaptıkları skandal açıklamalar medya ve sosyal medyada büyük tepki çekmesine rağmen geri adım atmadılar. Erkek egemenliği isteyen Avşar ile inşaat işçilerini aşağılayan Sayan hiç pişmanlık duymadılar, hatta kendilerini eleştirenlere 'atarlı' yanıtlar verdiler.
Aslında Sayan ve Avşar, tartışılıyor olmaktan mutlu gibiydiler.
Çünkü tartışılmak onları gündemde tutuyor, reytinglerini artırıyor. Sayan da, Avşar da yıllardır şov dünyasındalar; polemik nasıl başlatılır, tartışmada nasıl üste çıkılır çok iyi biliyorlar.
Bu seviyesiz tartışmalardan en çok zarar gören ise kadınlar oluyor. Toplumda erkek egemenliği isteyen, "Bir erkek arada bir karısına çaktırmadan karısını aldatmak zorunda" diyen Avşar, normalde başka bir ülkede bir daha ekrana çıkamazdı ama Türkiye'de yıllardır böyle saçma sapan konuşarak büyük paralar kazandı.
Keza Sayan da öyle!
RTÜK, asıl böyle yanlış rol modellerini mercek altına almalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA