Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Bir adım daha

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nezaket ve iyi niyetinin kurbanı olmasın. RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın Temmuz ayında başkanlığa adaylığını koymayacağını söylemesi, ne iktidara, ne de bizlere lütuf. Arkasından AK Parti desteği çekildiği takdirde, zaten başkanlıkta kalamazdı Akman. Bence, RTÜK üyeliğinden de ayrılmalı.
Yanlış anlaşılmasın, onu suçluyor değilim. Zira "masumiyet ilkesi" sadece Ergenekon sanıkları için işlemez elbette. Ama o da, en azından bir "şüpheli" ve ilk baştan beri gerektiği gibi hareket etmedi. Arkasında Tayyip Erdoğan'ın olduğunu bile ifade etti. Durup dururken, Deniz Feneri meselesi, mevcut iktidara gölge düşürdü.
Bence atılacak bir adım daha var: Kanal 7'nin hesapları da müfettişler tarafından incelenmeli. Üstelik böyle bir örnek de mevcut. Aydın Doğan'ın sahip olduğu bütün müesseseler, medya kuruluşları da dahil sıkı takip altında. Bu kurumlarda usulsüzlük yapıldığı belirtildi ve konu yargıya intikal etti. Hakkında yoğun iddialar olan Kanal 7 için neden bu yola başvurulmuyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA