Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Hamurcu niçin Silivri'de?

Kemal Kılıçdaroğlu, "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı suçlayan kişi şimdi nerede? Söyleyin... ben biliyorum" derken, Hacı Ali Hamurcu'nun Silivri'de olduğunu söylemek istiyordu. İktidar ile uğraşan herkesin Silivri'ye gönderildiğini ihsas ediyordu.
Peki, gerçek Hamurcu'nun Silivri'de ne işi var? Neden Kayseri cezaevinde yatmıyor?
İki sene Kayseri cezaevinde yattıktan sonra, Hamurcu bir haftalık izin alıp çıkıyor. (10 Mart 2010). Ergenekon davasının Karargâhevleri dosyasından yargılanan Neriman Aydın ve Kemal Aydın'ın avukatları Yusuf Erikel ile görüşmeye gidiyor. Yusuf Erikel, Hamurcu'yu Mason Üstadı'nı (Kaya Paşakay) vurması için şartlandırıyor; tam vuracakken, Hamurcu yakalanıyor ve Ergenekon bağlantısı yüzünden Silivri'ye gönderiyor.
İşte Kemal Kılıçdaroğlu, böyle bir adamın ifadesine dayanarak, yalan yanlış iftiralarla Genel Kurul'da ortaya çıktı. Çok yazık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA