Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Yerel yönetimler

Objective Research Center (ORC) şirketinin şubat yerel yönetimler araştırması elime ulaştı. Buna göre, Melih Gökçek % 65 ile en başarılı isim. Onu, Yılmaz Büyükerşen % 64 (Eskişehir), Mehmet Özhaseki % 62.5 (Kayseri), Tahir Akyürek % 60 (Konya) takip ediyor. CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Akaydın (Antalya) ise, % 39.8 ile en başarısızlar arasında yer alıyor. Dikkati çeken bir başka nokta da, Melih Gökçek başarılı bulunuyor ama sevilme oranı düşük. Başarı sırası 1, sevilme sırası 11.
İl Belediye Başkanları arasında en başarılı Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu (% 72.8). Onun bir kadın olması, ayrıca hepimiz için gurur vesilesi. İkinci, Urfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba (% 65). Gelelim metropol ilçe belediye başkanlarına... Burada da, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in adını verebiliriz. Hem başarı oranında (% 67.9), hem de sevilme oranında (% 74.8) birinci sırada.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA