Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Denizi hiç görmemiş 150 bin öğrenci!

Şanssız çocuklar! 23 Nisan'ın kaderidir. Yağmur illa ki yağacak, çocuklar ince kıyafetlerin içinde illa ki üşüyecek. Yine öyle oldu. Yurdun büyük bir bölümü dün yağışlı geçti. Ama sanıyorum İstanbul'da oturup da hayatlarında hiç deniz görmemiş olan çocuklar yağmura rağmen dün şahane bir gün geçirdi.
DenizTemiz Derneği'nden (TURMEPA) Levent Ballar, Sınırsız Mavi eğitim projesi kapsamında İstanbul'da denizi görmemiş 150 bin ilk ve orta öğretim öğrenci olduğunu ve İDO ile beraber bu çocuklar arasından seçtikleri 3 binin yeni Fatih gemisi ile boğazda gezme şansına kavuşacaklarını söylediğinde, işi bırakıp çocukların bu coşkusuna ben de katılmak istedim. Ama olmadı. Yine de bu köşeden duyurayım istedim. Dün Beyoğlu Belediye Başkanı ve TURMEPA Başkanı Tezcan Yaramancı'yla birlikte çocuklar düşlerini süsleyen denizle buluştu. Fatih gemisi üç sefer yaptı ve her seferde 1000 öğrenci bir saat doya doya denizin keyfini çıkardı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA