Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Dilek Hanif'in Oscar yolculuğu!

Las Vegas'a gitmek için İstanbul'dan THY'nin filosuna yeni katılan 777'lerden birine binmeye hazırlanırken, modacı Dilek Hanif'e rastlamıştım. Los Angeles yolcusuydu ve Oscar töreninin heyecanı içindeydi. Çünkü tasarımını yaptığı elbiselerden birini Oscar'da önemli bir ismin giymesini bekliyordu ama bana, 'Belli olmuyor. Birden fikir değiştirebiliyorlar' deyip ismi saklı tutmak istemişti. Ancak ne güzel ki Hollywood'un önemli isimlerinden oyuncu Jane Fonda, Oscar'da Dilek Hanif kıyafetiyle arzı-endam etti.
Dün Hanif'i aradığımda fuara katılmak üzere Paris'e gitmişti ve çok mutluydu. Jane Fonda ile karşılaşmamıştı ancak stil danışmanı kendisiyle tanışmak istemiş ve buluşmuşlardı. Öğrendim ki daha önce Paris'te yaptığı defileye Jane Fonda'nın stil danışmanı da gitmiş. Sonra Hanif, Los Angeles'taki bir ajansa 8-9 tasarımını göndermiş ve o kadar fazla tasarımlar içinde Fonda'nın danışmanı Hanif'in tasarımında karar kılmış. Açıkçası Oscar törenlerinde, Türkiye'nin bir tasarımcısının isminden söz edilmesi çok güzel, müthiş bir reklam. O nedenle Hanif'i kutluyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA