Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Bizim kahramanlar

Bravo Şafak Pavey. Seninle hep gurur duydum. Dünyanın en cesur kadını olmak kolay mı? Sen ödülünü Bayan Obama ve Hillary Clinton'ın elinden alırken, ben de bizim 135 kahramanla beraber KKTC'deydim. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü işçi arkadaşlarımızla kutladım. Konuşmacıydım. Eğitim, donanım, bilgi dedim.
Hepsi, Türkiye Otel, Lokanta Dinleme Yerleri İşçi Sendikası (TOLEYİS) üyesi. TOLEYİS Genel Başkanı Cemail Bakandı'ya "Baba" diyorlar. Böyle sendikacı kalmış işte...
KKTC'deki Kamu Sendikası ile birlikte hazırlanan 8 Mart etkinliğine Başbakan İrsen Küçük ile Çalışma Bakanı Şerife Ünverdi de katıldı. Cumhurbaşkanı Eroğlu, işçi kadınları kabul etti. Bir gün önce doğum günüymüş. 74 yaşına girmiş.
Hayatlarında ilk kez cumhurbaşkanlığı konutuna giren TOLEYİS'in işçi kadınları pasta kesti. "İşçisin sen, işçi kal" şarkısını söylemediler ama "Gelecek biziz" ağırlığını hissettirdi.
Dünyayı kadınlar kurtaracak!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA