Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Öpücük adam Bruce Willis

Onu görenler anlatmadan duramıyor. İyi huyu, samimiyeti, öpücükleri, tanıştığı kişilere özel zaman ayırıp sohbet etmesi, "hadi hadi gitmem" lazım çekip ortamı germemesi kısa İstanbul seyahatinde herkesin ilgisini çekmiş.
Özellikle 'Var mısın Yok musun' ekibi ve yarışmacıları bayılmışlar Bruce Willis'e. Bir de 31 yaşındaki model karısı Emma Heming'e olan aşkına.
Şöyle dedi bir gören; "Karısını her dakika öpüyordu. Hani 2 saatte 60 kere öptü diyebilirim." Karısı için de şöyle konuşmuş Willis "O benim hayatımın aşkı, hayatımın şansı, onun sayesinde Allah'ın varlığına tekrar inandım."
Bir de centilmenmiş ki sormayın, karısının geçtiği kapıları açıp, ceketini tutuyormuş. Anlayacağınız macera filmlerinde dünyayı kurtaran adam aslında müthiş bir âşıkmış. Gel de bu haberlerden sonra Bruce'u sevme! Çok seksi haller bunlar çoook.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA