Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Düğünden notlar

Şebnem Organizasyon'un imza attığı düğün için 50 kişi yaklaşık 2 ay boyunca çalıştı. The Marmara Esma Sultan Yalısı adeta yeniden tasarlandı.
Beyaz ağırlıklı dekore edilen Esma Sultan Yalısı, aynalar ve kristallerle ışıldadı.
Nikâh şahitliğini Özgür Altun, Bülent Seyhan, Oktay Kaynarca ve Selin İmer'in yaptığı Demet-Önder Bekensir çift Mustafa Ceceli'nin 'Hastalıkta Sağlıkta' şarkısı eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdi.
Demet Akalın'ın taşlarla süslü gelinliğini modacı Tuvana Büyükçınar tasarlarken, Önder Bekensir damatlığını Vakko'dan seçmişti.
Davetliler için hazırlanan 160 sandalyenin her biri 50'şer adet Swarovski taşla süslendi
Işık firması Midas, Esma Sultan Yalısı'nı ışıklarla boyamıştı.
Her masada 20 bin adet Swarovski taş kullanıldı.
Salonun dört bir yanına 10 biner adet kristalle süslenmiş 24 sütun yerleştirildi.
Çiftin bu özel gecesine 160 davetli katıldı. Davetliler 9 büyük masaya yerleştirildi.
Masalar 6500 kristal aynayla süslendi
Mönüde önce Meze İstanbul adını verdikleri; Marine levrek dilimleri, somon avokado tartar, Boğaz karidesi, lakerdadan oluşan meze tabağı, ardından porcini mantarlı risotto, ana yemek olarak közlenmiş patlıcan sotesi üzerinde dana madalyonları ve kuşkonmaz buketi ikram edilirken, tatlı olarak karamelize armut tatlısı sunuldu.
Gecede Behzat Gerçeker önderliğindeki Enbe Orkestrası sahneye çıktı. Daha sonra Enbe eşliğinde Akalın'ın arkadaşları Gülşen, Hande Yener, Alişan, Murat Dalkılıç, Birol ve Yıldız Tilbe şarkılar söyledi. Mini konserin ardından, davetliler DJ David Şaboy'un çaldığı şarkılarla sabaha kadar dans etti..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA