Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu yaz havasını kaybeden 5'li

1. Bodrum- Çeşme dünyası: Ne beach partileri, ne ünlüleri, ne yenilikleri ses getirmedi, arada duyduklarımız eskiye göre olsa olsa vızıltı. Yunan Adaları ikisine de fark attı.
2. İkoncanlar: Eda Taşpınar'ın uzun süre Mikonos'taki şezlonglara yerleşmesi durumun habercisiydi zaten. Nerede Süreyya'nın ilginç plaj botları, nerede İvana'nın mayokinileri, nerede Eda, nerede sosyetik kızlar. Hepsi kayıp arada bir görünseler de silik.
3. Yaz şarkılarıkonserleri: Bu yaz ortalığı sallayan, müzikseveri heyecandan uyutmayan büyük yabancı konserler yok. Yerliler bildiğimiz gibi, yine umutlar Tarkan'da. Şarkılara gelince; çok şükür yine Demet Akalın'ın bir iki şarkısı var da içi kaynayan tatilciler olarak koca yazdan elimiz boş çıkmadık. Ama sayma Demet'i, 2015'in slogan yaz şarkıları yok. Gülşen'in 'Bangır Bangır'ı da güzel ama böyle ortalığı sallayan acaba en iyisi hangisi diye seçimlere, oylara kalan, 'yazın top 5'i' listesine girmek için yarışan şarkılar yok. Pop müzik adına en zayıf yaz.
4. Yaz modası: Bu gözler bikinide püskül savaşlarını, mayokini atağını, dolgu topuk delirmesini, çiçek kız pozlarını görmedi mi, gördü. Her yazın kendine ait başımıza kaktığı modalar, takılar, hallenmeler varsa eğer, bu yaz o da yoktu. Yaz başında 'renkli geçici dövme' dalgası geliyor gibi olup kesildi. Gerisi bildiğimiz ortaya karışık.
5. Lahmacun: Yine 'Arkadaş, 1 lahmacun 1 ayran 80 TL olur mu?' konusu açılıp üzerinden tartışmalar yaratılmaya çalışıldıysa da fısladı. Plajda içine soğan, yeşillik doldurup dürmek suretiyle lahmacun gömen Alişan da yok. Lahmacun en gözden düştüğü yaz sezonunu yaşıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA